Grooming Studio Dog Star

Блог

Sofia Groom 2019
Sofia Groom 2019

Третото национално груминг шоу „София Грум 2019“ донесе 3 първи места на екипа на Grooming Studio Dog Star   . . .

Груминг шоу 2018
Груминг шоу 2018

Груминг шоу 2018, организирано от Българска груминг асоциация събра на едно място над 30 грумъри от цялата страна. Сили премериха както колеги с дългогодишен стаж, така и начинаещи. Журито в състав Елена Левина /сътрудник в груминг школа Бон Шери/ от Русия, Людмила Белова /преподавател в груминг школа Бон Шери/ от Русия и Стефано Весиня /собственик на груминг школа и салон във Верона/ от Италия оцени състезателите в три основни категории.   . . .

Почистване на уши
Почистване на уши

Ушната хигиена на кучетата е важна част от техния тоалет. Наличието на замърсяване по ушната мида и неприятна миризма са първите сигнали за проблем. Честото чесане или реакция при допир допълват картината.   . . .

Защо трябва да режем ноктите на кучето редовно?
Защо трябва да режем ноктите на кучето редовно?

Повечето кученца от дребните породи като Йоркширски териер, Малтезер, Пинчер, Чихуа-хуа , Померан, Болонка, Ши-тцу, Пекинез , както и някои представители на едрите породи, които ходят само по трева или са с ограничени разходки, не успяват да изпилят ноктите си по естествен път. Затова грижа на стопанина е да ги наблюдава и да вземе нужните мерки – било то у дома или да се довери на професионалистите .   . . .

Груминг на пудели с Вера Дограмаджиева
Груминг на пудели с Вера Дограмаджиева

Грумингът на пудел винаги е било предизвикателство за мен, а може би и за много други колеги. Срещата с типичния за породата темперамент и изключителната им привързаност към стопаните често затруднява работата с тях, но веднъж спечелиш ли доверието им те разкриват истинската си същност и с охота предоставят гордата си осанка да бъде преобразена.   . . .

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти