Grooming Studio Dog Star

Блог

Чисти лапи - здрави лапи!
Чисти лапи - здрави лапи!

Поддръжката на лапичките е изключително важна за кучетата както през зимния, така и през летния период. Почистването на космите между възглавничките осигурява по – добро сцепление и устойчивост при ходене на четириногите ни приятели. Вместо да стъпват върху козината си, добре почистените от косми възглавнички осъществяват добър контакт със земята.   . . .

Азиатски стил / Asian Style
Азиатски стил / Asian Style

Все по – голяма популярност събира новото течение в салонния груминг – азиатски стил. Привържениците на практичната къса подстрижка , ценят лесната поддръжка на прическата. Тя е подходяща за кучета от породите Йоркширски териер, Малтезер , Бийвър териер, Ши – тцу, Пудел и Болонка, както и за някои кучета от смесени породи , но с подходяща структура на косъма.   . . .

Колко често да къпем кучето?
Колко често да къпем кучето?

Различните породи кучета имат различна структура на косъма, поради което и периода през който е препоръчително да се къпят е различен. Използването на висок клас кучешка козметика, съобразено с типа козина ще ви спести множество главоболия. Груминг студио Дог Стар предлага тристепенно къпане на своите клиенти :   . . .

Груминг - Що е то?
Груминг - Що е то?

Прикриване на недостатъците и подчертаване предимствата на вашето куче. За да бъде възможно това, професионалните фризьори /грумъри/ предлагат различни услуги като подстригване, къпане, разресване и цялостна поддръжка на космената покривка. Какви услуги можем да открием в салоните за кучета? Подстригване по зададен модел, прическа по стандарт за породата или по желание на клиента съобразено с данните на кучето/.   . . .

Екипът на Фризьорски салон за кучета Дог Стар в първото Българско Груминг Шоу
Екипът на Фризьорски салон за кучета Дог Стар в първото Българско Груминг Шоу

На 17.09.2017 год. в първото Българско груминг шоу взеха участие грумърите от Фризьорски салон за кучета Дог Стар – Деница Атанасова и Златина Давидовска. Събитието бе организирано от Българска груминг асоциация (БГА), която е член на Европейската груминг асоциация(ЕГА). Уменията на участниците в шоуто бяха оценявани от многоуважаваните ни гости Умберто Леман – председател на ЕГА и ТОП грумъра Чиара Пиконети.   . . .

Контакти
гр.София , бул.“Цар Борис III“ №19, магазин 7Б
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти