Grooming Studio Dog Star

Фризьорски салон

Фризьорски салон

Фризьорски салон за кучета Дог Стар

Grooming Studio Dog Star

Фризьорски салон за кучета Дог Стар предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци, подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на нокти, почистване на уши, Озоно и SPA терапии за кожа и козина, почистване на зъби без упойка с ултразвукова четка за зъби Emmi-pet. Всички услуги се извършват без упойка. При нас можете да намерите висококачествени  храни и хранителни добавки, лакомства , аксесоари, козметика, както и всичко необходимо за правилното отглеждане на вашия домашен любимец. 


Фризьорски салон

Ние предлагаме коректно отношение с грижа към животните.

Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с поддръжката на козината на вашият най-добър приятел. Ще получите консултация за неговото правилно отглеждане и възпитание. Ще се постараем подстрижката да стане приятно изживяване, а не свързана със страх и стрес.

Фризьорски салон Дог Стар работи със всички породи НЕ агресивни кучета. Извършваме подстригване по стандарт или по желание на клиента. Часове за подстригване на кучета се запазват на телефон 088 66 22 305 и 0898 54 30 40.

Екип

Деница Атанасова

Деница Атанасова

Любовта към животните неизменно съпътства целият ми живот и професионален опит. Занимавам се с груминг от 2011- та година, когато отворих първия си фризьорски салон за кучета в София. За няколко години Дог Стар се превърна от мечта в реалност и мой втори дом. Всеки един ден в салона е изпитание не само за уменията ни с ножицата и машинката , а и проверка на способността ни да разбираме и общуваме с четириногите ни приятели. Фризьорски салон за кучета Дог Стар работи със всички породи не агресивни кучета, но специалността ми е Йоркширския териер. Член съм на управителния съвет на Българска Груминг Асоциация от създаването й в началото на 2017г.. Със всяка изминала година подобрявам и развивам уменията си в груминга като участвам в различни семинари и мастър-класове. Сред тях са : Първо Българско Груминг Шоу, Мастър-клас по пет груминг на Умберто Леман – председател на ЕГА, Мастър-клас по хендстрипинг от Киара Пиконети – един от топ грумърите в Европа, както и двудневен семинар на Стефано Весиня – собственик на груминг школа в Италия. Мастър-клас на тема Азиатски стил - Asian style с Ирина Смирнова топ грумър за новият фюжън . След йоркшира, втора страст за мен е Пуделът – във всичките си цветове и размери. Благодарение на Вера Дограмаджиева и Пламен Бачовски , развих уменията си в шоу груминга на породата.   . . .

Ивет Иванова

Ивет Иванова

Ивет Иванова се присъедини към семейството на Grooming Studio Dog Star в първите дни на 2018 година. С младежкия си ентусиазъм и нестихваща любов към животните, изключително бързо навлезе в света на груминга. Изляло обучена в нашата школа за грумъри, бързо се открои с прецизна работа и отлична техника. Резултатите й не останаха незабелязани още в първото груминг състезание, в което участва. Украинският експерт Георий Гогинашвили оцени участието й като   . . .

Боряна Михайлова

Боряна Михайлова

Боряна Михайлова е най – новото попълнение в екипа на Grooming Studio Dog Star. Тя е професионален фризьор от 1998 год., до момента в който решава да се отдаде на любимата си професия и любимите си същества едновременно. Груминга успява да съчетае успешно любов, удоволствие и работа в едно. Боряна е от първия випуск зоофризьори в страната преминали професионално обучение в ЦПО Кинолог по Държавен образователен стандарт през 2022 год. В центъра за професионално образование получава теоретична и практическа подготовка, не само в техниките на подстригване на различните типове и структури на косъма, а и задълбочена подготовка за начина по който трябва да общуваме правилно с кучето и да се грижим за него. Сред изучаваните предмети са : Обща кинология. Стандарти по FCI., Хуманно отношение към кучето, Терапии за кожа и козина, Козметология, Дентална хигиена, Езикът на кучето, Връзката между човекът и кучето. Хранене при проблеми с кожата и козината.   . . .

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти