Grooming Studio Dog Star

Груминг шоу 2018

Груминг шоу 2018

Груминг шоу 2018, организирано от Българска груминг асоциация събра на едно място над 30 грумъри от цялата страна. Сили премериха както колеги с дългогодишен стаж, така и начинаещи. Журито в състав Елена Левина /сътрудник в груминг школа Бон Шери/ от Русия, Людмила Белова /преподавател в груминг школа Бон Шери/ от Русия и Стефано Весиня /собственик на груминг школа и салон във Верона/ от Италия оцени състезателите в три основни категории.
Първи се представиха участниците в категория "Шоу груминг". Мастър грумъра на Grooming Studio Dog Star Деница Атанасова се класира на първо място в под категория стрижещи се породи кучета среден размер с прекрасният модел Пако от порода Лагото Романьоло.


Груминг шоу 2018

Във втората част от състезанието, умения показаха участниците в останалите две категории - "Пет груминг"/подстрижки подходящи за домашни любимци/ и категория "начинаещи" в която право да участват имат само грумъри с опит до една година. В Пет груминг още едно първо място за Dog Star с вечно веселия Роки от порода Малък немски шпиц.

Груминг шоу 2018

Най - големия успех и признание за работата на Grooming Studio Dog Star дойде от класирането на момичетата преминали обучение по базов груминг в нашата школа. В най - оспорвания клас с най - висока конкученция - "начинаещи" с кучета до 5 кг. на първо място се класира Светла Ганчева с неутразимата Каролина от порода Йоркширски териер, подстригана във все по - популярния Азиатски стил. На трето място на стълбичката се качи Симона Раденкова с класически пет груминг на померан. Отлична оценка съдиите поставиха и на останалите ни млади грумъри успешно завършили базовият ни курс по груминг - Радостина Джебова, Александра Думанова, Олимпия Стоянова и Диляна Христева.

Още снимки от събитието ще намерите тук

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти