Grooming Studio Dog Star

Деница Атанасова

Деница Атанасова

Любовта към животните неизменно съпътства целият ми живот и професионален опит.  Занимавам се с груминг от 2011- та година, когато отворих първия си фризьорски салон за кучета в София.  За няколко години Дог Стар се превърна от мечта в реалност и мой втори дом. Всеки един ден в салона е изпитание не само за уменията ни с ножицата и машинката , а и проверка на способността ни да разбираме и общуваме с четириногите ни приятели.
Фризьорски салон за кучета Дог Стар работи със всички породи не агресивни кучета, но специалността ми е Йоркширския териер.
Член съм на управителния съвет на Българска Груминг Асоциация от създаването й в началото на 2017г.. Със всяка изминала година подобрявам и развивам уменията си в груминга като участвам в различни семинари и мастър-класове. Сред тях са : Първо Българско Груминг Шоу, Мастър-клас по пет груминг на  Умберто Леман – председател на ЕГА, Мастър-клас по хендстрипинг от Киара Пиконети – един от топ грумърите в Европа, както и двудневен семинар на Стефано Весиня – собственик на  груминг школа в Италия. Мастър-клас на тема Азиатски стил - Asian style с Ирина Смирнова топ грумър за новият фюжън . След йоркшира, втора страст за мен е Пуделът – във всичките си цветове и размери. Благодарение на Вера Дограмаджиева и Пламен Бачовски , развих уменията си в шоу груминга на породата.  Тънкости и техники за бърза и лесна отработка научих от Ирина Думчева от Русия. Участвах в семинар за подготовка, отглеждане на козина и груминг на Шнауцер от Елена Левина. Иновативни решения и техники в креативния груминг  придобих от мастър – клас с Людмила Белова и Диана Лезик.
Гордост за салона са две първи места в категория шоу груминг на „Стрижещи се пориди кучета“ среден размер с Лагото Романьоло и пет груминг на Шпиц на годишното груминг шоу организирано от БГА през 2018г. 
От 2017 год. Grooming Studio Dog Star предлага курсове за грумъри по базов и породен груминг. В програмата са застъпени всички породи кучета редовни посетители на салоните в България. За повишаване на квалификацията в различни техники и течения, както и породен грумиг за определена порода се осъществяват  индивидуални еднодневни мастър – класове.


Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти