Grooming Studio Dog Star

Деница Атанасова

Деница Атанасова

Любовта към животните неизменно съпътства целият ми живот и професионален опит.  Занимавам се с груминг от 2011- та година, когато отворих първия си фризьорски салон за кучета в София.  За няколко години Дог Стар се превърна от мечта в реалност и мой втори дом. Всеки един ден в салона е изпитание не само за уменията ни с ножицата и машинката , а и проверка на способността ни да разбираме и общуваме с четириногите ни приятели.
Фризьорски салон за кучета Дог Стар работи със всички породи не агресивни кучета, но специалността ми е Йоркширския териер.
Член съм на управителния съвет на Българска Груминг Асоциация от създаването й в началото на 2017г.. Със всяка изминала година подобрявам и развивам уменията си в груминга като участвам в различни семинари и мастър-класове. Сред тях са : Първо Българско Груминг Шоу, Мастър-клас по пет груминг на  Умберто Леман – председател на ЕГА, Мастър-клас по хендстрипинг от Киара Пиконети – един от топ грумърите в Европа, както и двудневен семинар на Стефано Весигна – собственик на  груминг школа в Италия.

Мастър-клас на тема Азиатски стил - Asian style с Ирина Смирнова топ грумър за новият фюжън .


Контакти
гр.София , ул.“Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти