Grooming Studio Dog Star

Екипът на Фризьорски салон за кучета Дог Стар в първото Българско Груминг Шоу

Екипът на Фризьорски салон за кучета Дог Стар в първото Българско Груминг Шоу
На 17.09.2017 год. в първото Българско груминг шоу взеха участие грумърите от Фризьорски салон за кучета Дог Стар – Деница Атанасова и Златина Давидовска. Събитието бе организирано от Българска груминг асоциация (БГА), която е член на Европейската груминг асоциация(ЕГА). Уменията на участниците в шоуто бяха оценявани от многоуважаваните ни гости Умберто Леман – председател на ЕГА и ТОП грумъра Чиара Пиконети.
Като собственик на легитимен развъдник за Йоркширски териер, Деница Атанасова избра да участва с представител на породата , която е нейна основна специалност – Йорки. Темпераментната Буба (Shining Pure Love Boutique Royal)  бе подсригана в най – разпространената прическа за йорки , с елементи на шоу груминг.
От страстта е трудно да се избяга , затова и естествен избор бе модела на Златина Давидовска. Като специалист за пета породна група (Северни кучета) и Международен съдия по кинология , нашият нов член на екипа участва с прекрасният Амбасадор порода Померан. Той бе подстриган в класически „Pet style“.
Поздравления за отличното представяне на грумърите от Дог Стар изразиха и двамата гост – съдии Умберто Леман и Чиара Пиконети.
Събитието завърши с два последователни семинара изнесени от чуждестранните ни гости. Мастър клас „пет груминг” от Председателя на ЕГА и  „хендстрипинг“ на Фокс Териер от лъчезарната Чиара Пиконети от Италия.
   

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти