Grooming Studio Dog Star

Азиатски стил / Asian Style

Все по – голяма популярност събира новото течение в салонния груминг – азиатски стил. Привържениците на практичната къса подстрижка , ценят лесната поддръжка на прическата. Тя е подходяща за кучета от породите Йоркширски териер, Малтезер , Бийвър териер, Ши – тцу, Пудел и Болонка, както и за някои кучета от смесени породи , но с подходяща структура на косъма.

По покана на Българска Груминг Асоциация, първият мастър клас за новото Азиатско течение в пет груминга се проведе на 11.01.2018 год. с лектор Ирина Смирнова – един от най – известните руски грумъри. Лъчезарната блондинка работи вече 25 години в сферата на шоу и пет груминга и преподава по цял свят от 10 години. Тя представи популярната прическа на два различни модела – Ши – тцу и Йоркшир териер. Във втората част на семинара , всички участници имаха възможност да подстрижат своя модел под зоркото око на учителката.

Подстрижката води началото си от Китай , Япония, Корея и Тайланд, но вече е събрала фенове от цял свят. Целта е да се придаде кукленско изражение на кучето, за което спомагат и типичните за течението аксесоари – панделка и шалче!

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти