Grooming Studio Dog Star

Груминг - Що е то?

Груминг - Що е то?

Прикриване на недостатъците и подчертаване предимствата на вашето куче. За да бъде възможно това, професионалните фризьори /грумъри/ предлагат различни услуги като  подстригване, къпане, разресване и цялостна поддръжка на космената покривка.


Какви услуги можем да открием в салоните за кучета?


Подстригване по зададен модел, прическа по стандарт за породата или по желание на клиента съобразено с данните на кучето/.
Къпане с професионална козметика съобразена с типа козина. Професионално изсушаване според типа козина.
Разресване на заплетена козина със запазване на дължина. Сваляне на подкосъм при породи с двупластова козина.
Триминг/ Хендстрипинг на твърдокосмести породи.
Рязане на нокти и почистване на уши с професионални препарати.


Как да изберем своя грумър?

 

Хубаво е винаги да изберем салон с професионално оборудване . Това е място което е създадено специално за професионална работа с кучета има нужното оборудване ( маси,вани и инструменти )

 


Груминг - Що е то?

По какво да познаем,че нашия грумър е професионалист?


Много е важно вашия грумър да има добра киноложка култура ( добри познания за породите и тяхните особености,анатомия на кучето ) , професионалните дипломи и завършените квалификации са огромен плюс и знак за надежност. Специализираното работното облекло също е добър знак за професионално отношение към работата. Добре подготвения грумър ще обсъди предварително с вас желаната прическа и ще може аргументирано да посочи детайли дали исканата от вас прическа е изпълнима спрямо състоянието на козината и дали на финала кучето ви ще изглежда добре балансирано анатомически. Целта на всяка прическа е тя да е функционална за стопанина и да може да изтъкне всички анатомични  качества на вашето куче.

Контакти
гр.София , ул. “Козлодуй“ №62
Телефони за контакти

Последвайте ни във FACEBOOK: www.facebook.com / GroomingStudioDogStar

WebDesignBG
  Фризьорски салонУслугиЦеноразписБлогРазвъдникМоите кучетаНовиниКонтакти